x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat: Crezul meu e că prin acest vot putem să redăm România românilor

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat: Crezul meu e că prin acest vot putem să redăm România românilor

11 Dec 2016   •   09:37
Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat: Crezul meu e că prin acest vot putem să redăm România românilor

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu consideră că votul de duminică reprezintă un moment foarte important pentru evoluţia ţării şi care poate să "redea România românilor".

"Consider că suntem într-un moment foarte importat pentru evoluţia României, pentru evoluţia viitoare în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor şi libertăţilor. Îmi doresc ca votul de astăzi al românilor să fie pentru o Românie care să îşi regăsească identitatea, să îşi regăsească demnitatea şi interesul naţional, pentru prosperitatea tuturor. De aceea, crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor", a spus Tăriceanu.

Întrebat despre un incident care a apărut la secţia în care a votat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, unde iniţial presa nu a fost lăsată să asiste, Tăriceanu a spus că nu cunoaşte detaliile, însă crede că "este important este ca procesul de vot să se desfăşoare în mod corect, nedistorsionat" şi că i se pare "firesc ca presa să fie informată şi să aibă acces peste tot".

Călin Popescu-Tăriceanu a votat la Secţia 1212 din Capitală. AGERPRES

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu