x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şeful social-democraţilor din PE: Monica Macovei distruge imaginea României. Ar trebui să se abţină de la declaraţii

Şeful social-democraţilor din PE: Monica Macovei distruge imaginea României. Ar trebui să se abţină de la declaraţii

26 Iun 2012   •   20:36


Presedintele grupului social-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, este de parere ca Monica Macovei, fost ministru democrat-liberal al Justitiei, pune in pericol imaginea Romaniei, prin declaratiile pe care le face.

"Cred ca doamna Macovei ar trebui sa se comporte intr-un mod european decent si ar trebui sa se abtina sa distruga imaginea tarii, pune in pericol imaginea Romaniei si nu ar trebui sa faca asta (...) Stiu ca doamna Macovei a fost ministru si a fost ministrul Justitiei, insa nu doar eu am observat asta, ci si alti colegi din intregul grup politic, era cineva cu o stare foarte ciudata, ii numea pe ceilalti tradatori, intotdeauna credea ca cineva greseste. (...) Politic, ceea ce face dansa nu ajuta Romania, nu se ajuta nici pea ea, nu-si ajuta nici partidul", a seful grupului social-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, la editia din marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.

De asemenea, a mai spus Swoboda, presedintele Traian Basescu ar trebui sa-i spuna lui Macovei sa se abtina de la declaratii de acest fel.
"Noi, in Parlament, suntem liberi, avem libertate de exprimare, insa nu cred ca face un lucru bun pentru partidul dansei, daca incepi sa spui ca nu ai incredere in doctori, in politie, in sistemul de justitie. De aceea, cred ca unii oameni de aici spun ca in Romania s-a mers prea departe", a adaugat Swoboda.

×