x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senator amenintat cu moartea

Senator amenintat cu moartea

10 Feb 2004   •   00:00

Senatorul PSD Ioan Guga i s-a plans ieri ministrului Controlului, Ionel Blanculescu, ca a primit amenintari cu moartea de la "mafia medicamentelor din Caras-Severin", el fiind medic de profesie.

Guga i-a solicitat lui Blanculescu, prezent la sedinta grupului senatorial al PSD, sa faca lumina in problema traficului de medicamente din judetul mentionat. Senatorii PSD care au participat la discutia din grup ne-au declarat ca Guga parea foarte ingrijorat de situatia celorlalti membri ai familiei sale, amenintati si ei cu moartea. Seful Autoritatii Nationale pentru Control le-a promis parlamentarilor PSD ca se va ocupa de aceste situatii, ca sa-i scape de neplaceri. Blanculescu le-a cerut senatorilor partidului de guvernamant sa-l sprijine pentru a promova in Parlament proiectul sau de lege privind asocierea fraudei fiscale cu crima. (Camelia Ionescu)

Coruptia, aruncata in curtea PNA
Ministrul Ionel Blanculescu, seful Autoritatii Nationale de Control (ANC), a afirmat ieri ca nu institutia condusa de el, ci PNA este organismul abilitat de lege in combaterea coruptiei. "N-am absolut nici un element de nemultumire fata de institutiile pe care le coordonez", a subliniat Blanculescu, adaugand ca nu are intentia sa demisioneze din functia pe care o detine in cadrul ANC din cauza acuzelor lansate de forurile europene la adresa Romaniei. "Nu am absolut nimic sa-mi reprosez. De abia am inceput treaba. Nu am de gand sa-mi dau demisia", a spus Blanculescu.

×
Subiecte în articol: politic