x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senator PDL, despre măcelul din Norvegia: "Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE!"

Senator PDL, despre măcelul din Norvegia: "Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE!"

28 Iul 2011   •   05:54
Senator PDL, despre măcelul din Norvegia: "Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE!"

Iulian Urban a postat pe blogul sau personal o opinie potrivit careia Anders Behring Breivik, care a provocat moartea a zeci de persoane in Norvegia, "nu a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE", intrucat "multiculturalismul este bun doar cand culturi asemanatoare calitativ se contopesc".
"Multiculturalismul ne-a fost bagat pe gat fortat si in doza mare, acum unii nebuni reactioneaza violent", considera Iulian Urban.

"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE! Stiu ca pare socant sa iei in discutie o asemenea ipoteza, insa ea este cat se poate de reala. Exista milioane de nationalisti in Europa, continent lovit de multiple atentate savarsite de musulmani. UE a ajuns sa dea bani pentru a convinge imigrantii non-europeni sa plece acasa la ei, Franta, UK, Germania declara oficial ca '"multiculturalismul e mort'", iar Merkel spune ca daca vrei sa traiesti si sa muncesti in Germania atunci inveti germana si adopti valorile germane. Franta sau Italia au creat isterii nationale impotriva tiganilor, Franta a interzis burka, in Ungaria defileaza detasamentele anti-tiganesti, adica politicienii europeni imping constient sau nu politica europeana catre o forma de extremism ce transforma Europa in cazanul de pulbere al planetei", scrie Urban pe blog.

Senatorul isi exprima mirarea ca "doar un singur European" din cei 550 de milioane a apasat pe tragaci, ceea ce ar fi o dovada de "incredibila toleranta", potrivit politicianului. "Si cu toate astea, cu toate aceste presiuni din partea politicienilor, din cei 550 de milioane de europeni nativi ai UE, s-a gasit doar 1 care sa savarseasca un act de mare si inutila cruzime. Asta spune multe despre incredibila toleranta si rabdare [inca] a europenilor. In acest haos extremist este uimitor ca doar un singur european a apasat pe tragaci pentru a exprima frustrarea fata de indiferenta si ipocrizia clasei politice europene in fata islamizarii si imigratiei ilegale care pun in pericol [conform discursului public] intreaga civilizatie si cultura europeana", adauga Urban.

Parlamentarul concluzioneaza ca multiculturalismul este bun doar in cazul contopirii de valori asemanatoare. "Sub nici o forma Breivik nu a actionat de capul lui, iar acest lucru se va demonstra cu temeinicie pe masura ce ancheta va evolua. Manifestul nu e al lui Breivik, ci se vede ca e facut de niste englezi (multe date din UK si raportare in principal la Anglia si apoi la restul Europei), si e doar imbratisat de Breivik. Daca ucidea musulmani acum aveam 1000 de organizatii musulmane radicale planuind sa atace Europa sau europenii ar fi simtit si mai multa mila fata de musulmani, iar tipul nu asta dorea, omul vrea sa puna pe agenda europenilor fortat problema asta, ascunsa sub pres de catre elita politica. Multiculturalismul este bun doar cand culturi asemanatoare calitativ se contopesc, nu mege sa amesteci oamenii din biblioteca nationala cu cei dintr-o carciuma din Ferentari sau dintr-o puscarie, la o petrecere de baieti olimpici la matematica poti aduce pe cei de la biologie, nu poti sa aduci si batausii cartierului", sustine el.

"Majoritatea musulmanilor creeaza asociatii si fac meetinguri apoi de propagare a legii sharia si asa mai departe. In unele tari sunt atat de agresivi incat se pune serios problema ce se poate face. Pe de alta parte guvernele incurajeaza foarte mult imigratia din tari cu preponderenta musulmana (la unele cercetari se poate vedea de ce, exista deja multi musulmani infiltrati in pozitii de top in guverne care pot lua aceste decizii). E trist ca UE nu pune clar problma asta si sa stabileasca clar care e diferenta intre libertatea de expresie si colonizarea musulmana care se face in UE", conchide Urban.

×