x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Prigoană: Cristian Preda are cele mai mari şanse pentru a deveni candidatul PDL la Primăria Capitalei

Sorin Prigoană: Cristian Preda are cele mai mari şanse pentru a deveni candidatul PDL la Primăria Capitalei

24 Feb 2012   •   17:29
Sorin Prigoană: Cristian Preda are cele mai mari şanse pentru a deveni candidatul PDL la Primăria Capitalei

Cotat de principalele zvonuri aparute in media drept principalul contracandidat din partea PDL al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana a declarat ca in interiorul partidului se discuta ca cele mai mari sanse pentru aceasta desemnare il are europarlamentarul Cristian Preda.

Invitat la Realitatea TV, Silviu Prigoana a mentionat ca visul sau de a deveni primar al Capitalei dateaza de aproape sase ani si ca doar introducerea sistemului electoral uninominal l-a impiedicat sa-si depuna candidatura la precedentele alegeri locale.

El a adaugat ca in conformitate cu sistemul practicat de PDL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei - fiecare dintre acestia inscriindu-se in competitie cu un proiect care urmeaza sa fie evaluat, cele mai mari sanse le are europarlamentarul Cristian Preda.
Declaratia pare sa intareasca informatiile conform carora candidatura lui Prigoana nu ar fi bine primita in cercurile de conducere din PDL.

×