x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Roşca Stănescu: Antonescu m-a sfătuit să fiu demn. E absurd să se rupă USL din cauza mea

Sorin Roşca Stănescu: Antonescu m-a sfătuit să fiu demn. E absurd să se rupă USL din cauza mea

17 Mai 2013   •   15:57
Sorin Roşca Stănescu: Antonescu m-a sfătuit să fiu demn. E absurd să se rupă USL din cauza mea

Senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu susţine că o rupere a USL din cauza "unui personaj atât de puţin important ca el" este de domeniul fantasticului. "Cred că ar fi absurd, ceva de domeniul fantasticului, ca o construcţie atât de importantă şi complexă ca USL să fie distrusă de un personaj prea puţin important ca mine", a declarat Roşca Stănescu, la Realitatea TV.

"Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci voi fi silit să trag concluzia că am fost folosit ca un caz de război. A făcut singurul pas posibil înapoi, ca şi PNL, în sensul că m-am angajat ca pe viitor să mă abţin şi să nu fac niciun fel de afirmaţii care ar putea fi jignitoare la persoana unor parteneri din USL", a mai spus senatorul liberal.

"Eu cred că domnul Ponta, peste weekend, se va gândi mai bine. Dacă domnul Ponta rămâne consecvent, înseamnă că a făcut un caz din cazul Sorin Roşca Stănescu. Înseamnă că altceva îl determină să încerce ruperea USL. (...) Eu sper să nu stea în persoana mea (USL - n.r.). Persoana mea nu este una atât de importantă încât o alianţă atât de importantă să se prăbuşească din cauza mea. Nu se pune problema să plec din PNL. Pentru acele lucruri care au putut fi interpretate drept atacuri la persoană mi-am cerut şi îmi cer scuze", a declarat Sorin Roşca Stănescu, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta, a declarat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi a arătat că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, Ponta precizând că, "dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună".


×