x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sprijin pentru somerii PSD

Sprijin pentru somerii PSD

16 Iul 2004   •   00:00

Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri la sedinta Biroului Executiv Central al partidului ca PSD nu este in criza, dar se confrunta cu o problema, deoarece nu a reusit ca la alegerile locale sa atraga voturi conform asteptarilor.

El a explicat ca trebuie spus clar ca electoratul nu a respins PSD, nici conducerea sa, dar PSD trebuie sa aiba intelepciunea sa construiasca noi "vectori de imagine" si sa nu actioneze inchistat. Nastase a spus ca vechiul PSD se va deosebi de noul PSD prin "modificari profunde in relatia cu electoratul", va fi mai aproape de nevoile oamenilor.

Liderul PSD a apreciat ca este nevoie de o transparenta mai mare in activitatea partidului. In opinia sa, in prezent "se comunica insuficient, iar deciziile se iau doar la varf, in centrele de putere". El a subliniat totodata necesitatea ca ministrii si secretarii de stat sa participe mai mult la activitatile de partid, si ca PSD sa nu se bazeze doar pe sondajele de opinie, fiind necesara o mai buna identificare a problemelor din Transilvania, Moldova.

PSD trebuie sa modifice si relatia pe care o are cu presa, a mai spus Nastase, adaugand ca este important ca liderii partidului sa fie mai transparenti. Liderul PSD a insistat pe ideea innoirii, aratand ca aceasta trebuie sa se produca si la nivelul mesajului politic, sa schimbe practicile politice si sa faca o operatiune de curatare a partidului.

LOCURI DE MUNCA. Nastase a mai spus ca a decis infiintarea unui grup care sa-i ajute pe membrii de partid ramasi fara locuri de munca, apreciind ca partidul trebuie sa functioneze ca o echipa.

Senatorul PSD Grigore Zanc a precizat, in afara sedintei Biroului Executiv, ca PSD ii va ajuta pe oamenii partidului, care au pierdut in alegerile locale, sa-si gaseasca un loc de munca, potrivit pregatirii lor profesionale. (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic psd