x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică SRI: Toate datele şi informaţiile deţinute au fost transmise operativ structurilor MAI

SRI: Toate datele şi informaţiile deţinute au fost transmise operativ structurilor MAI

11 Aug 2018   •   17:10
SRI: Toate datele şi informaţiile deţinute au fost transmise operativ structurilor MAI
Sursa foto: DIANA OROS

Serviciul Român de Informaţii a anunţat sâmbătă că directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, în cadrul căreia i-a reamintit premierului că toate datele şi informaţiile deţinute de SRI au fost transmise operativ structurilor MAI, inclusiv Direcţiei Generale Management Operaţional în cadrul căreia serviciul are desemnat un reprezentant. 

SRI a transmis un comunicat de presă în care a făcut o serie de precizări ca urmare "a solicitărilor mass-media cu privire la ultimele evenimente de stradă din România". 

"În cursul zilei de astăzi, 11 august, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă. În cadrul acestei discuţii, directorul SRI i-a reamintit doamnei prim-ministru faptul că toate datele şi informaţiile deţinute de SRI au fost transmise operativ structurilor MAI, inclusiv Direcţiei Generale Management Operaţional în cadrul căreia SRI are desemnat un reprezentant. SRI condamnă ferm orice încercare de atragere a instituţiei în dispute politice, organizare de proteste sau teorii ale conspiraţiei menite să dezinformeze opinia publică cu privire la rolul şi locul SRI în arhitectura de securitate a României", se arată în comunicat. AGERPRES

×