x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stănescu şi Ţuţuianu, mesaje de unitate pentru PSD

Stănescu şi Ţuţuianu, mesaje de unitate pentru PSD

13 Sep 2018   •   22:20
Stănescu şi Ţuţuianu, mesaje de unitate pentru PSD

Vicepreşedinţii PSD Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, prezenţi, joi, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a filialei Giurgiu, au transmis mesaje de unitate pentru partid. 

"Consider foarte important la acest moment să rămânem uniţi, să avem majoritate parlamentară, să avem guvern până în 2020 pentru că e cel mai important lucru să lăsăm la o parte toate frustrările sau supărările pe care la un moment dat le putem avea, pentru că, dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu am nemulţumirile mele ca oricare din sală, dar trebuie să lăsăm totul deoparte pentru că asta e ţinta noastră principală, a noastră, a tuturor, pentru a duce la capăt programul de guvernare pe care niciun partid, împreună cu colegii noştri de la ALDE, nu l-a avut în 28 de ani", a declarat Paul Stănescu. 

La rândul său, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a transmis un apel la unitate în cadrul partidului. 

"A fost o guvernare dificilă, dar cred că foarte bună până în acest moment, cu toate acestea avem foarte multe atacuri care vin din exterior, avem unele dezbateri acum în interiorul partidului şi de aceea primul mesaj pe care vreau să-l dau este acela de unitate şi fac un apel de aici, de la Giurgiu, la toţi colegii noştri de partid să rămânem uniţi. Eu nu cred că soluţie mai bună pentru România este în altă parte, de asemenea nu cred că manifestându-ne foarte zgomotos ne vom rezolva problemele. Cred că întotdeauna trebuie să fim echilibraţi, raţionali, înţelepţi, să discutăm întâi în cadrul familiei noastre, PSD, şi să încercăm ca întotdeauna să punem mai presus de interesul personal interesele României şi apoi interesele partidului nostru, de aceea, în următoarea perioadă, trebuie să ne preocupe menţinerea coaliţiei de guvernare, a majorităţii parlamentare consistente de aceea fac apel să rămânem uniţi şi să dăm consistenţă acestei majorităţi parlamentare", a declarat Adrian Ţuţuianu. 

Senatorul Niculae Bădălău a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei PSD Giurgiu rămasă vacantă după demisia lui Marian Minea, preşedintele Consiliului Judeţean. Acesta a candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al filialei. AGERPRES

×