x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stirile zilei

Stirile zilei

10 Iun 2006   •   00:00

Presedintie - Noi propuneri pentru CNA

Seful statului i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat, ieri, consilierul prezidential Adriana Saftoiu. Comisiile de cultura din Parlament au avizat, marti, candidaturile pentru membru titular ale lui Dan Grigore - propus de Guvern, Rasvan Popescu (propus de deputatii PNL), Ioan Onisei (propus de deputatii PD), Gasparik Attila (propus de senatorii UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de senatorii PC), Aristide Buhoiu (propus de deputatii PRM).

Tariceanu - Autoritatile merita concediu

Premierul Tariceanu considera ca nu este cazul ca autoritatile administratiei publice sa renunte in acest an la perioada de concediu, considerand ca acestea au demonstrat pana in prezent ca sunt capabile sa-si indeplineasca angajamentele si ca atare activitatile trebuie sa se desfasoare normal. El a raspuns astfel la o intrebare care i-a fost adresata, ieri, in Spania, referitor la decizia autoritatilor din Bulgaria de a anula concediile functionarilor publici pentru a putea indeplini cerintele UE inaintea raportului de monitorizare din toamna.

PSD Arges - Daciana Sarbu va fi sanctionata

Daciana Sarbu va fi pusa luni in discutia conducerii PSD Arges pentru afirmatiile deosebit de critice facute recent, in nume propriu si in public, la adresa liderului PSD, Mircea Geoana. In opinia lui Constantin Nicolescu, liderul PSD Arges, organizatie din care face parte Sarbu, aceasta nu risca excluderea din partid. Daciana Sarbu a afirmat intr-o emisiune ca PSD se afla "intr-o situatie proasta", deoarece intr-un an si jumatate de cand se afla la conducere, Geoana nu i-a dat afara din partid pe cei care ii pericliteaza imaginea.

Migratie - Teodor Nitulescu a trecut la PRM

Deputatul PSD Teodor Nitulescu, fost prefect al judetului Teleorman, s-a inscris in PRM. Potrivit liderului PRM, C.V. Tudor, prin venirea lui Nitulescu in partid grupurile parlamentare ale formatiunii sale "s-au rotunjit", ajungand la 50. "Vor mai veni la PRM si alti parlamentari, atat de la PSD cat si de la alte formatiuni politice", a anuntat Vadim. "PRM este singurul partid capabil sa puna capat situatiei dezastruoase din tara", a explicat Nitulescu. (C. Vintila)

×
Subiecte în articol: politic psd