x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stroe: PDL dă poporului circ, va fi "o ciufuleală între doamne"

Stroe: PDL dă poporului circ, va fi "o ciufuleală între doamne"

31 Mar 2010   •   00:00

Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat că ar traduce prin "pâine şi circ" propunerea PDL la Colegiul 19, în persoana lui Teo Trandafir, despre care spune că e o "actiţă glumeaţă" şi nu om politic, în timp ce Liliana Mincă e măcar economistă şi are experienţă.

"Eu aş traduce simplu: pâine şi circ. Dacă nu pot să dea poporului pâine, pedeliştii îi dau circ. Că cine e Teo Trandafir? O actriţă glumeaţă. În loc să dea un om politic cât de cât capabil să se gândească la problemele economice, punctul de pensie, la sindicalişti, la sănătate, învăţământ, dă un circar", a susţinut Radu Stroe, citat de Mediafax.

Întrebat dacă are şanse să câştige, liberalul a precizat că, în opinia sa, confruntarea electorală va fi "o ciufuleală între doamne".

"În ţara românească şanse există acolo unde te aştepţi mai puţin. Sigur că fiecare are şansa lui. Înţeleg că de la PSD+PC este Liliana Mincă, doamna aceea de la Loteria Naţională, doamna aceea e economistă, e pricepută. Mi se pare că o să fie o ciufuleală între doamne, dacă pot să mă exprim aşa, cu deosebirea că Mincă are înclinaţii, aplicaţii şi experienţă în domeniul economic, deci are o raţiunea de a fi trimisă în Parlament, cealaltă e cu emisiunile de telenovele şi de circ de la televiziune. Cred că va fi lesne pentru popor să aleagă, dar vom vedea", a conchis Stroe.

×
Subiecte în articol: politic