x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Subiectiv. Cine se află în spatele campaniei online spersacrapi.net, împotriva lui Ponta

Subiectiv. Cine se află în spatele campaniei online spersacrapi.net, împotriva lui Ponta

03 Noi 2016   •   21:21
Subiectiv. Cine se află în spatele campaniei online spersacrapi.net, împotriva lui Ponta

Oana Stancu și Răzvan Dumitrescu au prezentat, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, detalii incredibile ale campaniei online pornite împotriva lui Victor Ponta, după episodul de la Hotnews.

”Campania asta a avut mai mulți pași. A început cu o postare pe Hotnews, chipurile din greșeala unui jurnalist colaborator care a și fost dat afară, cu scuzele de rigoare către Victor Ponta. Azi apare un site, cu imagini cu Victor Ponta care se crapă atunci când sunt lovite cu ciocănelul. Ciudat, mai multe publicații constată că e o chestiune cu producție și autor interesant”, spune realizatorii emisiunii.

Potrivit unui specialist în publicitate, Lucian Sârbu, în spatele paginii web s-ar afla agenția Graffiti BBDO, deținută de Cristian Burci, care este și patronul trustului "Adevărul Holding".

Interesant este că, după ce autorul postării pe Hotnews și-a dezvăluit identitatea, a apărut o listă de susținători a jurnalistului și o petiție pentru reangajarea sa.

”Noi nu facem aici procese de intenție. S-ar putea să fie un client care a comandat”, a ținut să sublinieze Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

VIDEO, PE ANTENA3.RO

×