x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Suceava - Ioan Bancescu, propus sef ADS

Suceava - Ioan Bancescu, propus sef ADS

17 Mar 2005   •   00:00

Fostul lider al organizatiilor judetene PDSR si PRM Suceava, Ioan Bancescu, care a fost prefect al judetului in perioada 1992-1996, va fi numit sef al Agentiei Domeniilor Statului Suceava, informeaza Mediafax.

EXPLICATII. Vicepresedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a afirmat ieri ca Bancescu are sustinerea pentru ocuparea postului de sef al ADS Suceava, institutie aflata in subordinea Ministerului Agriculturii, precizand ca acesta a fost de partea liberalilor. "A facut opozitie alaturi de noi, iar in turul doi al alegerilor locale de anul trecut a sprijinit candidatura mea", a spus vicepresedintele PNL Suceava, care a adaugat ca Bancescu "are relatii foarte bune cu domnul Flutur".

Lungu a mai spus ca "nu este un capat de tara" numirea lui Ioan Bancescu la ADS Suceava si ca nu sunt motive ca el sa nu faca fata functiei respective.

Ioan Bancescu a fost prefect al judetului Suceava in perioada 1992-1996, a fost presedinte al PDSR Suceava pana in anul 2000, iar ulterior prim-vicepresedinte al organizatiei, fiind exclus din partid pentru declaratii calomnioase la adresa presedintelui PSD Suceava, Gavril Marza.

Bancescu a fost deputat de Suceava in mandatul 2000-2004, ales pe lista PDSR, dar s-a inscris in PRM, fiind ales prim-vicepresedinte al organizatiei PRM Suceava.

El a fost revocat recent din functia de prim-vicepresedinte al organizatiei, iar, potrivit presedintelui filialei sucevene, Gheorghe Acatrinei, Bancescu este membru al Consiliului judetean al PPRM Suceava.
×
Subiecte în articol: politic suceava bancescu