x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu: Nu ştiu motivele revocării lui Sebastian Lăzăroiu

Sulfina Barbu: Nu ştiu motivele revocării lui Sebastian Lăzăroiu

17 Sep 2011   •   09:32
Sulfina Barbu: Nu ştiu motivele revocării lui Sebastian Lăzăroiu

Sefa femeilor din PDL si viitor ministru al Muncii, Sulfina Barbu a refuzat sa comenteze in legatura cu motivele demiterii lui sebastian Lazaroiu din Guvern. Ea a declarat ca va face, impreuna cu premierul, o evaluare la institutia pe care o va prelua la inceputul saptamanii viitoare.

"Nu cunosc motivele pentru care domnul Lazaroiu a fost revocat din functie si nu doresc sa comentez acest lucru, din respect pentru primul ministru si seful Guvernului, deoarece domnia sa evalueaza activitatea ministrilor", a spus Sulfina Barbu, intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia.

Sebastian Lazaroiu a fost revocat ieri din functia de ministru al Muncii fiind acuzat ca isi face imagine pe seama PDL.

"Guvernul are nevoie de un ministru cu norma intreaga la Ministerul Muncii, care este un minister extrem de greu, iar, pe de alta parte, PDL are nevoie de un ministru care sa nu incerce sa isi faca imagine in detrimentul partidului care il sustine, pentru ca, in ultima instanta, orice ministru are o sustinere politica a partidului de guvernamant sau a partidelor care compun coalitia", a explicat ieri pre sedintele PDL, premierul Emil Boc, motivele demiterii lui Lazaroiu.


×