x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Suspendarea presedintelui - Conservatorii pun conditii

Suspendarea presedintelui - Conservatorii pun conditii

de Dana Piciu    |    22 Ian 2007   •   00:00

PC nu va sustine initiativa PSD de a-l suspenda pe presedintele Basescu doar pentru "scandalul biletelului" atat timp cat exista alte motive mult mai grave, cum ar fi politica externa fata de Federatia Rusa, raportul Tismaneanu, sustinerea unor grupuri de interese.

PC nu va sustine initiativa PSD de a-l suspenda pe presedintele Basescu doar pentru "scandalul biletelului" atat timp cat exista alte motive mult mai grave, cum ar fi politica externa fata de Federatia Rusa, raportul Tismaneanu, sustinerea unor grupuri de interese. Secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu a precizat ca pana acum nu au avut loc negocieri ale conservatorilor cu alte partide pentru suspendarea sefului statului, iar Viorel Hrebenciuc a mintit cand a afirmat ca PC si-a oferit deja voturile parlamentare in sprijinul initiativei PSD.

"Voturile PC nu sunt de vanzare, nu sustinem aceasta initiativa", a mai spus Stefanescu. El a mai aratat ca la sediul partidului s-au primit mai multe documente despre trecutul lui Basescu de ministru si primar al Capitalei, iar ele vor fi analizate deoarece unele pot fi "intoxicari". Stefanescu a spus ca PNL a inceput negocierile cu PSD pentru formarea unei noi majoritati parlamentare.

INTALNIRE. Stefanescu a afirmat ca reprezentanti ai grupului de firme Niro au avut, saptamana trecuta, o intalnire cu presedintele Basescu, intermediata de Elena Udrea, insa nu a oferit detalii. "Ne punem intrebarea de ce unele societati sunt primite la Palatul Cotroceni si altele nu si pe ce criterii", a spus Stefanescu. In replica, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu a aratat ca Basescu nu s-a intalnit cu reprezentantii grupului amintit.

×
Subiecte în articol: politic