x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, către membrii ALDE: Visul de a candida la Preşedinţie nu poate deveni realitate fără un rezultat bun la europarlamentare

Tăriceanu, către membrii ALDE: Visul de a candida la Preşedinţie nu poate deveni realitate fără un rezultat bun la europarlamentare

11 Mai 2019   •   17:45
Tăriceanu, către membrii ALDE: Visul de a candida la Preşedinţie nu poate deveni realitate fără un rezultat bun la europarlamentare

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a cerut sâmbătă, la Craiova, membrilor de partid care l-au primit scandând "Tăriceanu, preşedinte!", să se mobilizeze pentru data de 26 mai, pentru că acest vis al lor, care este şi al lui, nu poate deveni realitate fără un rezultat bun la aceste alegeri.

"Mă bucur şi vă mulţumesc celor care astăzi mi-aţi urat succes pentru alegerile prezidenţiale. Dar ca acest vis să devină realitate, nu uitaţi că trebuie să dăm o probă de maturitate, o probă de capacitate şi această probă va fi constituită de rezultatul nostru la alegerile pentru Parlamentul European. Fără un rezultat bun la alegerile pentru PE, nu putem să sperăm în mod realist ca acest vis pe care îl aveţi şi pe care îl am şi eu pentru o Românie mai bună, mai dreaptă şi mai prosperă să se realizeze. Aşadar vă cer să vă mobilizaţi până la unu în mod exemplar pentru ca aceste alegeri să fie succesul nostru şi să marcheze afirmarea definitivă a ALDE ca singurul partid liberal din România", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la evenimentul de prezentare la Craiova a candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Şi europarlamentarul Norica Nicolai, preşedinte al Consiliului Naţional al ALDE şi candidatul care deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, le-a spus celor din sală că speră ca după 26 mai România să înceapă o cursă spre mai bine, "spre o ţară care va avea şansa unui preşedinte care iubeşte această ţară, a unui preşedinte român, a unui preşedinte căruia îi pasă de fiecare dintre noi".

"Sper ca în decembrie să avem un om în fruntea acestei ţări care să ne unească, nu să ne dezbine, care să ne apropie şi care să ne respecte. Asta depinde de voi pe 26 mai. Împreună vom face istorie în politica românească", a spus Norica Nicolai, la finalul discursului său.

La Centrul Multifuncţional din Craiova, circa o mie de membri ALDE din judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Vâlcea şi Gorj au participat la o întâlnire electorală pentru alegerile europarlamentare la care au mai fost prezenţi Daniel Chiţoiu - secretarul general ALDE, Andrei Gerea - vicepreşedinte ALDE şi liderii organizaţiilor judeţene din Oltenia ale partidului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tariceanu ALDE presedintie