x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tariceanu catre TNL - "Nu va lasati intimidati de seniori"

Tariceanu catre TNL - "Nu va lasati intimidati de seniori"

27 Mar 2005   •   00:00

Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, le-a cerut, sambata, delegatilor la Conferinta Nationala a Tineretului National Liberal (TNL) sa-si voteze, in mod liber, conducerea, fara sa se lase influentati de demersurile seniorilor partidului.

LIDER. Cristian Adomnitei a fost ales presedintele TNL, acesta surclasandu-si singurul contracandidat
"Am auzit ca au fost in anumite judete demersuri facute de seniorii partidului in sprijinul si in favoarea unuia sau altuia dintre candidati. Va rog foarte mult nu va lasati influentati sau intimidati de aceste recomandari", a declarat Tariceanu.

SFATURI. El le-a solicitat delegatilor prezenti la Conferinta Nationala a TNL sa nu se lase angrenati in jocurile politice ale organizatiilor din care provin. Tariceanu i-a rugat in mod expres pe reprezentantii tineretului liberal sa incerce sa se implice cat mai mult in structurile politice si administrative. "Urmariti si identificati pozitiile in care va puteti implica si faceti acest lucru", le-a mai spus Tariceanu delegatilor TNL.

VOTURI. Noul presedinte al Tineretului National Liberal (TNL) a fost ales Cristian Mihai Adomnitei. El a obtinut 191 din voturile valabil exprimate, in timp ce contracandidatul sau, Cristian Busoi, nu a reusit sa intruneasca decit 107 dintre optiunile delegatilor prezenti la reuniunea tinerilor liberali.

REZOLUTII. Conferinta Nationala a TNL a adoptat in unanimitate o rezolutie potrivit careia TNL se declara impotriva primirii in randurile PNL a activistilor fostului regim comunist, precum si a activistilor PSD. De asemenea, Conferinta Nationala a mai adoptat, tot in unanimitate, o alta rezolutie prin care se prevede ca Biroul Permanent National va realiza o selectie in cadrul membrilor Tineretului National Liberal pentru intarirea secretariatului general si a secretariatelor teritoriale. Rezolutia prevede si faptul ca Biroul Permanent National (BPN) va coordona crearea unei baze de date la nivel national, cu profesionisti ai Tineretului National Liberal, in vederea acoperirii necesarului de profesionisti din administratie.

×
Subiecte în articol: politic