x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu,despre votul din Comisia LIBE pentru Kovesi:Este o demonstraţie perfectă cum intervine factorul politic

Tăriceanu,despre votul din Comisia LIBE pentru Kovesi:Este o demonstraţie perfectă cum intervine factorul politic

27 Feb 2019   •   15:39
Tăriceanu,despre votul din Comisia LIBE pentru Kovesi:Este o demonstraţie perfectă cum intervine factorul politic

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat miercuri, în contextul votului din Comisia LIBE a Parlamentului European pentru Laura Codruţa Kovesi, că este o demonstraţie perfectă a modului "cum intervine factorul politic în această alegere".

"Este o exemplificare perfectă care ne vine de la Parlamentul European, care este foarte generos să ne înveţe pe noi că în Justiţie nu trebuie să intervină factorul politic şi ne-a făcut astăzi o demonstraţie perfectă cum intervine factorul politic în această alegere", a precizat Tăriceanu la Palatul Parlamentului, întrebat pe acest subiect.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi a obţinut miercuri cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European, după audierile de marţi pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Kovesi a primit 26 de voturi, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE) pe contul său de Twitter. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Călin Popescu-Tăriceanu