x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu nu se duce la consultările lui Iohannis pe referendum

Tăriceanu nu se duce la consultările lui Iohannis pe referendum

05 Apr 2019   •   18:05
Tăriceanu nu se duce la consultările lui Iohannis pe referendum

"ALDE nu va onora invitația la consultări lansată azi de președintele Klaus Iohannis", anunță liderul formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu.

"În general, dl Iohannis nu e interesat de consultări reale, ci doar de simularea lor. Nu vrea dialog autentic, vrea doar să țină predici de pe scările Cotrocenilor; nu are niciodată îndoieli și nu dorește să asculte părerea altora.

Nu acceptăm să dezbatem teme de Justiție, atât timp cât dl Iohannis refuză să comenteze o problemă de maximă gravitate pentru aceasta. Una extrem de concretă și de actuală, precum prezența în fruntea Parchetului General a unui executant jalnic al dispozițiilor regimului comunisto-securist.

Poziția noastră e fermă, iar dl Iohannis o cunoaște: dl. Augustin Lazăr trebuie să plece din funcție și trebuie să o facă neîntârziat. Orice minut în funcție constituie o palmă nemeritată pe obrazul celor care au avut curajul de a înfrunta fățiș regimul comunist în anii de tristă amintire.

Atât timp cât dl. Iohannis va tăcea pe această temă îl vom considera nu dezinteresat de subiect, ci complice al foștilor torționari.

Iar sub umbrela acestei complicități, partidul nostru nu are ce discuta cu președintele în problematica Justiției.", afirmă Tăriceanu.Antena3

×