x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tariceanu propune Senatului să adopte o declaraţie prin care să ceară demisia lui Traian Băsescu

Tariceanu propune Senatului să adopte o declaraţie prin care să ceară demisia lui Traian Băsescu

23 Iun 2014   •   11:35
Tariceanu propune Senatului să adopte o declaraţie prin care să ceară demisia lui Traian Băsescu

Tăriceanu va propune Senatului o declaraţie privind demisia de onoare a preşedintelui Băsescu în urma cazului Bercea Mondial în care fratele şefului statului a fost arestat 30 de zile. Şeful Senatului spune că va popune un demers asemănător şi la Camera Deputaţilor.

"În mod normal ar trebui o declaraţie nu numai a Senatului, o să discut cu omologul meu de la Camera Deputaţilor, cu domnul Zgonea, să-i cer să iniţieze dacă este de acord un demers similar şi la nivelul Camerei Deputaţilor, în aşa fel încât la sfârşit să putem ieşi cu o declaraţie comuna care să ceară demisia de onoare a preşedintelui care se află în centrul acestui uriaş scandal", a declarat Tăriceanu.

"Este un scandal uriaş cu reverbaţii internationale, care pune mari semne de întrebare asupra modului de funcţionare a justiţiei şi cred că putem spune, cu părere de rău, că filmele făcute de interlopi contribuie mai mult la independenţa justiţiei decât a contribuit preşedintele şi acest lucru este absolut regretabil", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

×