x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon și aproape nimic în motor

Tăriceanu: Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon și aproape nimic în motor

02 Iul 2020   •   19:25
Tăriceanu: Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon și aproape nimic în motor

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că de când PNL a ajuns la guvernare este doar în campanie electorală. „Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon și aproape nimic în motor”, spune el.

„Era cât pe ce să spun, în deschidere, că PNL a furat startul campaniei electorale, dar aș fi spus un mare neadevăr, pentru că, de fapt, de când a venit la guvernare PNL este doar în campanie electorală. Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon și aproape nimic în motor. Dar așa o fi noua generație a pnl-iștilor! Lupii tineri, cum își zic ei! Despre program nu e mare lucru de spus pentru că nu vorbim despre niciun fel de program de relansare economică, ci de un program electoral pe care PNL îl anunță înainte de termenul campaniei electorale”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El a catalogat programul de relansare economică prezentat de Ludovic Orban și Klaus Iokannis drept „o varză de Bruxelles în care au copiat, fără rușine și fără ghilimele, idei ale altor partide, inclusiv mult hulitul Fond de Investiții al guvernului PSD-ALDE”.

„O lungă înșiruire de proiecte de infrastructură pe care guvernele ultimilor 30 de ani și le-au trecut de la unii la alții. O lungă listă de autostrăzi, căi ferate, spitale și școli care vor rămâne în foile din care a citit Orban. Ce nu înțeleg Iohannis – Orban și PNL este că economia are nevoie de capital acum și nu poate aștepta până în 2021, 2025 sau 2030!!! Întreprinderile au nevoie de bani acum și nu peste un an sau doi când speră ei că o să ia banii de la UE. Gândiți soluții care să ajute cu adevărat românii și nu doar soluții propagandistice! Dacă programul PNL se numește și ținând seama de cât de „bine” au guvernat în aceste 9 luni este clar că programul nostru va trebuie să se numească ”, a adăugat liderul ALDE.

Guvernul a lansat, miercuri, planul de relansare economică !Reclădim România”. Documentul prevede măsuri pentru companii, dar și pentru sprijinirea angajaților și a persoanelor vulnerabile. Sunt stabilite construcția de autostrăzi, spitale, grădinițe sau campusuri școlare.

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu