x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teodor Paleologu dixit: "Băsescu vrea să rămână în istorie. Nici Napoleon nu avea o semnătură atât de grandioasă"

Teodor Paleologu dixit: "Băsescu vrea să rămână în istorie. Nici Napoleon nu avea o semnătură atât de grandioasă"

20 Mar 2012   •   13:47
Teodor Paleologu dixit: "Băsescu vrea să rămână în istorie. Nici Napoleon nu avea o semnătură atât de grandioasă"

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca Traian Basescu vrea sa ramana in istorie prin revizuirea Constitutiei, crede ca semnatura presedintelui seamana cu cea a lui Ludovic al XIV-lea si ca "nici macar Napoleon n-avea o semnatura atat de grandioasa".

Intr-un interviu acordat Radio France International, Paleologu a declarat ca "sunt slabe sperante sa iasa ceva rezonabil din ciulamaua politica romaneasca, in privinta modificarii Constitutiei. Liderii Opozitiei gresesc cand nu iau in calcul propunerea presedintelui de a-si scurta mandatul, in schimbul modificarii legii fundamentale. Traian Basescu vrea sa ramana in istorie prin revizuirea Constitutiei. Semnatura lui seamana cu cea a lui Ludovic al XIV-lea, nici macar Napoleon n-avea o semnatura atat de grandioasa!".

Liderul PDL-ist crede ca propunerea presedintelui de a demisiona, in caz ca se ajunge la o modificare a Constitutiei, trebuie luata foarte in serios.

"Si aici cred ca liderii Opozitiei gresesc. Au dreptate sa indeparteze varianta unei asumari a guvernarii in acest moment, dar n-au dreptate sa indeparteze din start orice discutie despre modificarea Constitutiei, pentru ca e vorba de credibilitate, dar daca tot spui ca vrei sa revizuiesti Constitutia, ce faci, faci ca Farfuridi? Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic? Cam asta este tonalitatea generala a discursurilor despre revizuirea Constitutiei, suntem in continuare la Farfuridi!", a spus vicepresedintele PDL.

×