x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teodorovici: PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale

Teodorovici: PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale

01 Iul 2019   •   16:33
Teodorovici: PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale

PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat luni preşedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

''PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale'', a afirmat Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, dacă pentru PSD este mai bine un candidat la prezidenţiale propriu sau din afară.

El a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului. "Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei - n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu", a adăugat acesta.

Întrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu-Tăriceanu, Teodorovici a spus: "Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct". AGERPRES

×
Subiecte în articol: eugen teodorovici