x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stolojan, surprins de candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

Stolojan, surprins de candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

15 Apr 2016   •   17:00
Stolojan, surprins de candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan s-a declarat surprins de candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL şi i-a recomandat 'să vorbească despre lucruri concrete'.


Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre candidatură, Theodor Stolojan a răspuns: "Foarte bună. Cred că este mai bine pentru dânsul să vorbească despre lucruri concrete, pentru că în Bucureşti trebuie să vorbeşti despre Centura Bucureştiului, despre poluarea din Bucureşti, despre congestia care există pe străzi şi ce este de făcut, decât să te referi la ce trebuie făcut pentru România ca să o ducem cu toţii mai bine. Este o alegere a partidului care a surprins pe foarte multă lume, inclusiv pe mine. Nu m-aş fi gândit niciodată la domnul Marian Munteanu, dar îi urez mult succes."

Theodor Stolojan speră ca Ludovic Orban şi Cristian Buşoi să îl ajute pe Marian Munteanu în cursa electorală.

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a declarat vineri că adeziunea lui Marian Munteanu la formaţiunea liberală ''există de trei zile'', precizând că ea va fi ''oficializată'' vineri prin decizia organizaţiei sectorului 1.

Pe de altă parte, europarlamentarul liberal a spus, referindu-se la candidatura lui Cristian Popescu-Piedone pentru un nou mandat de primar al sectorului 4, că 'nu este nicio surpriză'.

"Dacă la Botoşani au ales pe unul care era în puşcărie, domnul Piedone e doar în anchete. Deci nu e nicio surpriză. Nu avem nevoie de terorişti să vină din afară să ne arunce în aer, ne aruncăm singuri", a precizat Thedor Stolojan.

Cristian Popescu-Piedone şi-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El a anunţat că va candida independent.

Reprezentanţi ai Asociaţiei ''Colectiv pentru Viitor'' s-au prezentat vineri la Judecătoria sectorului 4, pentru a depune contestaţii împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar.

Sursa: AGERPRES

×