x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tineretul PDL îşi alege conducerea.

Tineretul PDL îşi alege conducerea.

04 Iun 2011   •   08:37

Astazi, a venit randul tinerilor din PDL sa-si aleaga noii lideri, in cadrul Conventiei Nationale a Organizatiei de Tineret a PDL. Singurul candidat la functia de presedinte al OTPDL este deputatul de Vrancea Razvan Mustea. Acesta candideaza cu motiunea intitulata "Tinerii-forta dreptei".

Tot cate un singur candidat exista si la functiile de prim-vicepresedinte si secretar general, fostul europarlamentar Alexandru Nazare, respectiv Darius Cristian Pintilie. Actualul presedinte, Cristian Hrituc, nu candideaza deoarece a ajuns la varsta de 35 de ani, varsta maxima pentru apartenenta la organizatie. Nici secretarul general in functie, europarlamentarul Elena Basescu, nu si-a depus o noua candidatura.

Alegerile de astazi pun capat interimatului lui Hrituc ce a preluat sefia organizatiei, dupa ce Monica Iacob-Ridzi s-a retras ca urmare a scandalului in care a fost implicata ca ministru al Tineretului si Sportului.

La eveniment participa presedintele PDL Emil Boc, prim-vicepresedintele Roberta Anastase, vicepresedintii Elena Udrea, Anca Boagiu si ministrii Daniel Funeriu si Valerian Vreme.

×