x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tomac (PMP): Prin desemnarea lui Tudose, Iohannis a demonstrat că este un politician slab

Tomac (PMP): Prin desemnarea lui Tudose, Iohannis a demonstrat că este un politician slab

26 Iun 2017   •   22:30

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac susţine că prin desemnarea lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier, preşedintele Klaus Iohannis a demonstrat că este un politician slab. 

"Iohannis nu a scăpat de sindromul USL! Nu cu mult timp în urmă, ieşea în stradă, mimând că înţelege cât rău face PSD ţării. Astăzi, a demonstrat că este un politician slab, care nu este capabil să lupte cu ciuma roşie. A-l numi pe Tudose premier este totuna cu a-ţi decide ieşirea din scenă într-un mod jalnic. Putea refuza să numească o asemenea mediocritate. Avea această şansă! După Iohannis nu va rămâne nimic mai mult decât nişte ani irosiţi şi o ţară marginalizată, trimisă pe nedrept la periferia Europei", a scris Eugen Tomac pe pagina de Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că îl desemnează pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. 

"Această criză prin care trecem - că este o criză politică - dăunează grav României, dăunează economiei româneşti, dăunează imaginii României în lume şi opinia mea este (...) că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem cât se poate de repede un nou guvern, un guvern care începe să rezolve problemele care au rămas nerezolvate, respectiv problemele care au apărut din cauza acestei crize care a pornit în interiorul PSD. (...) Luând în considerare toate acestea şi având în vedere că este nevoie urgentă de un guvern, îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru, care va avea discuţii în zilele următoare şi se va prezenta cu o echipă guvernamentală în Parlament", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni. AGERPRES

×