x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ţopescu, senatorii şi teoria lui Einstein despre răspândirea prostiei în lume

Ţopescu, senatorii şi teoria lui Einstein despre răspândirea prostiei în lume

de Aniela Nine    |    10 Oct 2011   •   15:23

Sedinta Senatului de luni a inceput intr-un mod neconventional, cu un apel al senatorului liberal Cristian Topescu la colegii sai de a nu se mai spune prostii, sugerand ca oricum lumea e plina de prosti, conform uneia dintre teoriile lui Einstein.

Contextul invocat de Topescu pentru aceasta solicitare inedita adresata parlamentarilor din camera superioara a fost Ziua sanatatii mintale, marcata azi. "Azi este ziua sanatatii mintale si, in consecinta, propun ca azi doua ore sa ne pastram calmul, sa nu ne certam spunand prostii pentru ca altfel ar trebui sa va amintesc ca Albert Einstein a afirmat ca a studiat doua fenomene: imensitatea Universului si raspandirea prostiei in lume, afirmand ca in ceea ce priveste imensitatea Universului mai are dubii. Deci propun ca in aceste doua ore sa ne pastram calmul', li s-a adresat senatorul liberal colegilor sai.

Si daca la aceasta solicitarea alesii au raspuns cu zambete largi, cea de a doua solicitare a lui Cristian Topescu nu a mai starnit aceeasi reactie. Liberalul, al carui nume in lumea sportului nu mai are nevoie de prezentare, a cerut presedintelui de sedinta ca in acesta reuniune a senatorilor sa nu mai acorde cuvantul alesilor de Giurgiu, dupa scandalul de acolo incheiat cu moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy. " Va propun ca azi sa nu dati cuvantul senatorilor de Giurgiu pentru ca ei sunt in doliu dupa ce un concetatean de-al lor a lovit mortal un cetatean american. Probabil ca ar fi nevoie de un scut antiviolenta acolo', a comentat Topescu.

×