x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: 2012 să reînvie optimismul şi credinţa că putem reuşi rămânând solidari cu destinul naţiunii

Traian Băsescu: 2012 să reînvie optimismul şi credinţa că putem reuşi rămânând solidari cu destinul naţiunii

31 Dec 2011   •   14:16
Traian Băsescu: 2012 să reînvie optimismul şi credinţa că putem reuşi rămânând solidari cu destinul naţiunii

Presedintele Traian Basescu isi doreste ca anul 2012 sa se dovedeasca a fi unul in care sa reinnoiasca in inimile romanilor bucuria, speranta si curajul de a-si asuma si implini destinul unui popor menit sa prospere si sa reuseasca prin munca in tot ceea ce isi propune.

"Acum, la cumpana dintre ani, putem fi mandri ca printr-un amplu efort national am depasit impreuna dificultatile anului 2011. Imi doresc ca anul 2012 sa reinvie in sufletele noastre optimismul si credinta ca putem reusi ramanand solidari cu destinul natiunii din care facem parte. Cea mai importanta valoare a Romaniei sunt oamenii, iar romanii au nevoie, mai mult ca oricand, sa stie si sa creada ca prin propriile forte pot crea o Romanie moderna si performanta, asa cum si-o doresc", afirma seful statului in mesajul de Anul Nou.
Traian Basescu le transmite, "cu acest prilej de bucurie si speranta", tuturor romanilor gandurile sale bune de sanatate si incredere in viitor.
"Fie ca Noul An sa reinnoiasca in inimile tuturor romanilor, care sunt in tara sau in comunitatile diasporei, bucuria, speranta si curajul de a ne asuma si implini destinul unui popor menit sa prospere si sa reuseasca prin munca in tot ceea ce isi propune. La multi ani!", isi incheie seful statului mesajul de Anul Nou adresat romanilor (Agerpres).

×