x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu ar merge pe mâna Elenei Udrea în perspectiva viitoarelor alegeri pentru Primăria Capitalei

Traian Băsescu ar merge pe mâna Elenei Udrea în perspectiva viitoarelor alegeri pentru Primăria Capitalei

06 Sep 2015   •   21:05
Traian Băsescu ar merge pe mâna Elenei Udrea în perspectiva viitoarelor alegeri pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Agerpres

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat duminică seara că nu vede printre politicienii din România vreun "bărbat politic energic" care să fie candidat la Primăria Capitalei şi că ar merge pe mâna Elenei Udrea.

"Nu văd un bărbat politic energic, privind în perspectivă Primăria Capitalei, după care candidatură la Preşedinţia României. Să ştiţi că aş merge mult mai repede pe mâna doamnei Udrea, pe care o ştiu un om extrem de puternic şi consecvent. Să sperăm că îşi va rezolva problemele cu justiţia", a afirmat Traian Băsescu, într-o emisiune la B1TV

El a precizat că pe Elena Udrea a susţinut-o în toată cariera ei politică, dar acum trebuie să-şi rezolve problemele cu justiţia.

"Pe Elena Udrea am susţinut-o în toată cariera ei politică pentru că cred că este un om cu calităţi extraordinare, dar acum trebuie să-şi rezolve nişte probleme", a mai spus Traian Băsescu. 

AGerpres

×
Subiecte în articol: Elena Udrea traian basescu