x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu, despre o candidatură surpriză la prezidențiale: "În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție"

Traian Băsescu, despre o candidatură surpriză la prezidențiale: "În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție"

19 Iun 2019   •   21:26
Traian Băsescu, despre o candidatură surpriză la prezidențiale: "În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție"

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, susține că la prezidențiale ar trebui să candideze două femei blonde și spune că dacă ar fi în locul social-democraților, el ar căuta o astfel de soluție.

"Stânga poate să pună orice candidat susținut de toți, dar nu va intra în turul 2, dacă situația nu se schimbă. Dreapta va avea doi candidați în turul 2. Eu aș pune altceva: modelul din Croația, cu femei candidat, care știu să vorbească. Să fie două femei blonde, care plac electoratului, atât femeilor, cât și bărbaților, care au cariere reușite, una nu mai tânără de 45 de ani. Există un apetit al electoratului de a vota femei, mai ales în fostul bloc comunist. Avem în Croația, în Slovacia. Nu o luați în râs, poate fi o rețetă a momentului. Trebuie o femeie inteligentă, care trăiește pe piciorul ei. În locul PSD, aș căuta o astfel de soluție.", a spus Traian Băsescu, în emisiunea ''News Line'', de la România TV.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu