x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Dragnea l-a vrut plecat pe Ponta; îl împingea pe scări în fiecare zi

Traian Băsescu: Dragnea l-a vrut plecat pe Ponta; îl împingea pe scări în fiecare zi

15 Noi 2015   •   23:20
Traian Băsescu: Dragnea l-a vrut plecat pe Ponta; îl împingea pe scări în fiecare zi

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, este de părere că liderul social-democraţilor Liviu Dragnea şi-a dorit ca Victor Ponta să demisioneze din funcţia de prim-ministru.

Fostul şef al statului a afirmat duminică seară, într-o emisiune la România TV, că Liviu Dragnea a reuşit, în trei săptămâni de când a preluat şefia PSD, să ducă partidul în opoziţie.

"Să te duci la consultări, tu, cel mai mare partid, şi să nu desemnezi prim-ministru este ca şi cum l-ai invita pe preşedinte să propună pe cine vrea el. (...) PSD, prin Dragnea, s-a dus fără să propună prim-ministru de la prima întâlnire. (...) Dragnea a reuşit în trei săptămâni de preşedinţie să treacă partidul în opoziţie. E o performanţă unică. Mulţi îl judecă pe Ponta, eu n-aş vrea ca mulţi politicieni să fie în pielea lui Ponta, de presiunea care se crease, mai ales pe refuzul lui Oprea de a demisiona. (...) Era previzibil că va ceda Ponta, dacă supapa Oprea n-a funcţionat, pentru că Dragnea numai că nu-i făcea brânci pe scări în fiecare zi lui Ponta. Dragnea l-a vrut plecat pe Ponta. Dacă l-a vrut plecat din prostie, din răutate sau dintr-o înţelegere cu Iohannis este greu de spus. Dragnea a crezut că-şi obţine libertatea. (...) Eu cred că Dragnea, care îl împingea pe scări în fiecare zi pe Ponta, a avut o înţelegere să scape de el. A scăpat. Dacă nu era Colectiv, era altceva", a susţinut Traian Băsescu. 

×
Subiecte în articol: traian basescu liviu dragnea Victor Ponta