x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Ponta este el însuşi un plagiat. El şi când doarme spune Băsescu... Şi Crin la fel

Traian Băsescu: Ponta este el însuşi un plagiat. El şi când doarme spune Băsescu... Şi Crin la fel

16 Iul 2012   •   09:44
Traian Băsescu: Ponta este el însuşi un plagiat. El şi când doarme spune Băsescu... Şi Crin la fel

Presedintele suspendat Traian Basescu a afirmat luni, intr-o intalnire cu jurnalisti din R. Moldova, sa fie atenti in privinta vizitei pe care premierul Ponta o va face la Chisinau, deoarece acesta "minte foarte mult", si-a plagiat toata biografia, adaugand ca ar putea fi "plagiat si anul nasterii".

"Sa aveti grija sa nu va minta, este un om care minte foarte mult, si-a plagiat toata biografia, pana si biografia lui este plagiata, nu stiu daca nu si-a plagiat si anul nasterii. Are masterate trecute in CV pe care pe urma si Oxford si Catania au spus ca nu a facut masterate. Apoi doctoratul. Omul acesta poate fi el insusi un plagiat", a afirmat Basescu.

Totodata, presedintele suspendat a spus ca nu tine sa raspunda la fiecare acuzatie pe care i-o aduce premierul Victor Ponta, deoarece acesta, precum si presedintele interimar, Crin Antonescu, au o obsesie in legatura cu persoana sa, "spun Basescu si atunci cand dorm".

"Daca m-as potrivi sa ii raspund lui Ponta la fiecare afirmatie... El si cand doarme spune Basescu... Si Crin la fel", a spus Basescu.

El l-a comparat pe Ponta cu fostul presedinte comunist de la Chisinau, Vladimir Voronin, aratand ca premierul roman foloseste ca si acesta "limbajul dublu" in relatia cu Bruxelles si are "mentalitate comunista".

"Este din aceeasi familie cu Voronin. Sa dai unui om mandatul de premier, iar el este primul care vrea sa te suspende, el emite legislatie care sa modifice cadrul constitutional, asta nu denota decat mentalitate comunista", a spus Basescu.

In opinia sa, suspendarea sa s-a produs pentru ca prea multi politicieni din Parlamentul Romaniei nu au acceptat "ideea ca nimeni nu este mai presus de lege".

"Suspendarea s-a produs pentru ca prea multi politicieni din Parlamentul Romaniei nu au acceptat ideea ca nimeni nu este mai presus de lege. Si cand oameni extrem de importanti ca Sorin Ovidiu Vintu, ca Iacubov, cu celebra afacere RAFO Onesti, ca fostul ministru al Agriculturii, Muresan, ca fostul premier al Romaniei Adrian Nastase au fost condamnati la inchisoare, solidaritatea hotilor s-a manifestat. Hotii din toate partidele si-au presat liderii de partid, de altfel doi lideri slabi, care au fost manevrati sa mearga pe ideea suspendarii", a afirmat Basescu.

"Romanii pot fi suparati pe mine, dar ma indoiesc ca isi vor da presedintele pentru hotii din Parlament. Aici am indoieli serioase", a mai spus Basescu.

×