x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Basescu– Saucesti, baia de multime care irita (video)

Traian Basescu– Saucesti, baia de multime care irita (video)

30 Iul 2008   •   00:00

Seful statului le-a cerut cameramanilor care il filmau in timp ce inspecta comuna Saucesti din judetul Bacau sa ii faca loc, spunandu-le ca au deja multe imagini cu el, iar unui ziarist care a criticat modul cum autoritatile au organizat cazarea si hranirea sinistratilor i-a cerut sa nu-si bata joc.



Şeful statului a sosit în jurul orei 15.30 în comuna Săuceşti, puternic afectată de inundaţii.

Unii dintre localnici s-au plâns că autorităţile nu au făcut suficient pentru ei, iar şeful statului a răspuns că, din câte ştie, în această comună sinistraţilor li se asigură hrană şi câte un pat, ceea ce i se pare tot ce poate fi făcut în astfel de situaţii.

Un ziarist a criticat modul cum autorităţile au organizat cazarea şi hrănirea sinistraţilor, iar Băsescu i-a replicat că reprezentanţii presei ar trebui să ajute la rezolvarea situaţiei, nu să îşi bată joc.

Potrivit şefului statului, poate fi tentant pentru un ziarist, în astfel de momente, să-şi bată joc.

După ce a stat de vorbă cu unii dintre localnici, Băsescu a început să inspecteze zona, trecând printre căruţe şi maşini. Băsescu a fost urmărit în permanenţă de cameramani şi ziarişti, fapt care l-a determinat să îi roage să îi facă loc.

"Aveţi destule imagini cu mine", a spus Băsescu, gesticulând.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic