x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Răzvan Ungureanu despre Baconschi şi Cristian Preda: Dacă le este lehanite, să plece

Traian Răzvan Ungureanu despre Baconschi şi Cristian Preda: Dacă le este lehanite, să plece

26 Mai 2013   •   14:40
Traian Răzvan Ungureanu despre Baconschi şi Cristian Preda: Dacă le este lehanite, să plece
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, s-a arătat nemulţumit de declaraţiile colegilor săi de partid Teodor Baconschi şi Cristian Preda, cărora le-a cerut să plece din partid "dacă le este lehamite", informează mediafax.ro. de partid.

"Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea aşteaptă totuşi o lămurire. Ce vine mai întâi: teoria dreptei sau discuţia despre destinaţia boscheţilor din Parcul Herăstrău? Cristi Preda, un alt membru care nu s-a dat plecat din oribilul PDL, vorbeşte de PDL ca partid anti-Băsescu. Asta e culmea! Tu loveşti, tu dai cu capul în gură, tu dai cartonaş roşu! Atenţie la penibil! Dacă le este lehamite, să plece", a declarat Ungureanu pentru mediafax.ro.

Cristian Preda a spus că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară este o reacţie de alternativă la un "PDL care este leşinat", iar dacă în această formaţiune se vor reuni suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL îşi menţine linia actuală, se va alătura Mişcării.

"Apariţia unui asemenea partid este o reacţie la slăbiciunile pe care le-a arătat PDL, e o alternativă la PDL", a declarat europarlamentarul democrat-liberal.

Preda a fost întrebat dacă s-ar putea implica într-un astfel de partid.

"Dacă Mişcarea Populară îi va aduna pe suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va continua să se opună preşedintelui, mă voi regăsi în mod cert în Mişcarea Populară. Dincolo de faptul că se doreşte o alternativă la un PDL care este leşinat în acest moment, dacă dincolo de asta Mişcarea Populară va aduna suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va rămâne un partid anti-Băsescu, evident că mă voi regăsi în Mişcarea Populară", a răspuns europarlamentarul PDL.

De asemenea, Baconschi a declarat, recent, că PDL "nu are proiect politic alternativ, nu are guvern din umbră, nu are prezidenţiabil, nu are valori de dreapta asumate şi este un partid în derută".

×