x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Ungureanu, atac la premier: "Primul plagiator al ţării a devenit primul duşman al ţării"

Traian Ungureanu, atac la premier: "Primul plagiator al ţării a devenit primul duşman al ţării"

28 Iun 2012   •   11:17
Traian Ungureanu, atac la premier: "Primul plagiator al ţării a devenit primul duşman al ţării"

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu l-a acuzat pe premierul Victor Ponta de tradarea intereselor nationale. "Primul plagiator al tarii a devenit primul dusman al tarii", a spus Ungureanu.

Potrivit lui Ungureanu, actualul regim doreste intoarcerea in anii '50, cand puteai fi invinovatit doar pentru ca nu erai de acord cu Guvernul.

"Victor Ponta trebuie sa demisioneze, odata cu Guvernul de nesatui si de dusmani ai libertatii pe care-i conduce, pentru ca din functia de prim-ministru Victor Ponta s-a intors impotriva romanilor si a libertatilor lor", a declarat Traian Ungureanu, care a precizat ca romanii se afla in fata "celui mai grav pericol pentru democratie si libertate de la comunism incoace".

"Statul roman nu poate fi membru USL, domnule Ponta! In aceasta situatie, PDL lanseaza un apel catre toate partidele pro-democratice si catre societatea civila, cu totii trebuie sa se trezeasca, cu totii, de la UDMR la UNPR, de la PNL, cu liberalii lui adevarati, pana chiar la oameni care mai au capul la ei in PSD! Toti trebuie sa se delimiteze de Victor Ponta si de atacul impotriva democratiei!", a spus Ungureanu.

El a afirmat ca romanii nu trebuie sa fie pesimisti, ca Romania a mai trecut prin asemenea crize, dar ca "libertatea a fost recucerita de romani si trebuie acum aparata din nou". "Cei ce n-au cunoscut tirania comunista vor primi botezul focului acum, cand libertatea trebuie aparata de un nou abuz. PDL porneste lupta impreuna cu toti aparatorii adevarului si libertatii de dreapta, de stanga sau fara culoare politica", a conchis Traian Ungureanu.


×