x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tribunalul Bucureşti judecă joi cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu

Tribunalul Bucureşti judecă joi cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu

28 Noi 2012   •   22:22
Tribunalul Bucureşti judecă joi cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu

Cererea procurorilor anticorupţie, de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu, se judecă joi, la Tribunalul Bucureşti, Politicianul este acuzat că ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă autorităţile vrâncene în vederea atribuirii de contracte de investiţii unor societăţi comerciale.

Tribunalul Bucureşti a admis astfel devansarea, de pe 4 decembrie pe 29 noiembrie, a termenului la care va soluţiona cererea DNA de înlocuire a măsurii preventive a fostului deputat Alin Trăşculescu din interdicţia a de a părăsi ţara pe perioada cercetărilor cu cea de arest preventiv.

Fostul deputat Alin Trăşculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din trafic de influenţă. Ulterior, procurorii au extins cercetările în cazul lui Trăşculescu şi pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, noile acuzaţii fiindu-i aduse la cunoştinţă în 22 noiembrie.

×