x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică

Turcan: Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică

23 Sep 2018   •   10:32
Turcan: Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică

Discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD, clasa politică îndreptându-se spre un consens în ceea ce priveşte faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, "este cel mai mare pericol pentru România", susţine prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan. 

 

"Evenimentele recente ne arată din nou că PSD e un partid incapabil să se reformeze. Cât de mare trebuie să fie dezastrul provocat de Liviu Dragnea şi de cel de-al treilea Guvern personal al domniei sale ca PSD să ia măsuri?", a scris Turcan, duminică pe Facebook. 

Potrivit acesteia, lideri importanţi ai PSD au confirmat afirmaţiile sale în ceea ce priveşte abuzurile şi incompetenţa actualei guvernări. 

"Observăm totuşi că discursul Opoziţiei a fost validat din interiorul PSD. Tot ce am susţinut cu privire la abuzurile şi incompetenţa acestei guvernări a fost confirmat de declaraţiile publice ale unor lideri importanţi ai PSD. Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică: Liviu Dragnea este cel mai mare pericol pentru România", a afirmat Turcan. AGERPRES

×