x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: PSD face eforturi disperate ca să îi întoarcă din drum pe unii semnatari ai moţiunii de cenzură

Turcan: PSD face eforturi disperate ca să îi întoarcă din drum pe unii semnatari ai moţiunii de cenzură

01 Oct 2019   •   20:01
Turcan: PSD face eforturi disperate ca să îi întoarcă din drum pe unii semnatari ai moţiunii de cenzură

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat marţi că guvernul PSD face eforturi disperate şi exercită presiuni ca să îi întoarcă din drum pe unii semnatari ai moţiunii de cenzură. Ea a precizat că „sunt ultimele zbateri ale acestei guvernări catastrofale”.

„Pentru toată aroganţa, pentru toată incompetenţa şi toată răutatea cu care au guvernat, votul pentru căderea acestui guvern profund anti-naţional este un act necesar din partea oricărui parlamentar de bună-credinţă. Semnăturile confirmă angajamentul unei majorităţi parlamentare pentru demiterea acestui guvern. După cum ştiţi sau bănuiţi, guvernul PSD face eforturi disperate şi presiuni de tot felul ca să îi întoarcă din drum pe unii semnatari ai moţiunii. Sunt ultimele zbateri ale acestei guvernări catastrofale. Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Este pentru toată lumea un test de caracter şi loialitate faţă de români. Este ori, ori”, a afirmat Raluca Turcan, la Parlament.

Ea a adăugat că, în fiecare zi care trece, menţinerea guvernului Dăncilă face un rău tot mai mare României.

„Guvernează în haos, ilegitim şi imoral, cu o incompetenţă ce face ravagii. Cinic vorbind, politicianist vorbind, poate unora le-ar conveni ca guvernul Dăncilă să supravieţuiască aşa cum e el astăzi, ca vai de el. Dar costurile pentru ţară şi pentru nivelul de trai al românilor vor fi tot mai mari. Interesele ţării trebuie să primeze şi interesele României dictează plecarea urgentă a celui mai prost guvern din istoria ţării. Acum se aleg apele. Acum se vede cine este om politic şi om de stat adevărat şi cine politruc fariseu”, a mai spus Turcan.

Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa guvernului Dăncilă, a fost depusă marţi în Parlament.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan motiune de cenzura