x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos; Senatul a decis suspendarea prevederilor privind rigoarea bugetară

Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos; Senatul a decis suspendarea prevederilor privind rigoarea bugetară

06 Mar 2017   •   23:30
Turcan: PSD îşi continuă planul ticălos; Senatul a decis suspendarea prevederilor privind rigoarea bugetară
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, critică adoptarea de către Senat a OUG 9/2017 arătând că actul normativ suspendă prevederile care impuneau rigoare bugetară.

"PSD îşi continuă planul ticălos în Parlament, dovedindu-şi încă o dată năravul. Azi, Senatul a adoptat OUG 9, prin puterea majorităţii parlamentare PSD-ALDE, un act normativ care impune lipsa de transparenţă în cheltuirea banilor publici, posibilitatea utilizării discreţionare a fondurilor publice, suspendarea singurelor prevederi care impuneau rigoare bugetară şi erau sancţionate penal prin Legea finanţelor publice", a scris, luni, Turcan pe Facebook.

Ea afirmă că PSD-ALDE "căpuşează statul în interesul găştii de partid".

"Planul lor continuă mâine cu Legea pentru graţierea colectivă, în vreme ce OUG 6 şi 9 ajung în Camera Deputaţilor pentru decizia finală. PNL va utiliza de toate pârghiile instituţionale pe care le are la dispoziţie ca partid de Opoziţie pentru a bloca derapajele majorităţii PSD-ALDE", conchide liderul PNL.

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative a fost adoptat luni în plenul Senatului cu 64 de voturi pentru şi 41 împotrivă, în forma Guvernului.  www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: raluca turcan