x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: Sunt şanse ca moţiunea de cenzură să treacă; vom purta discuţii până în ultima secundă a votului

Turcan: Sunt şanse ca moţiunea de cenzură să treacă; vom purta discuţii până în ultima secundă a votului

26 Iun 2018   •   20:00
Turcan: Sunt şanse ca moţiunea de cenzură să treacă; vom purta discuţii până în ultima secundă a votului

Liderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a declarat marţi că sunt şanse ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de Parlament, iar liberalii vor purta negocieri până în ultima secundă a votului. 

"Şanse sunt (ca moţiunea de cenzură să treacă în Parlament - n.r.), vom purta discuţii până în ultima secundă a votului şi există două aspecte foarte clare legate de cei care îşi vor exprima votul mâine - pe de o parte sunt cei care s-au manifestat ca partide de Opoziţie, pe partea cealaltă există foarte mulţi oameni nemulţumiţi din majoritatea parlamentară, însă, din nefericire, multora dintre ei le este foarte frică pentru că Liviu Dragnea şi-a creat o caracatiţă a instituţiilor statului pentru a exercita influenţă negativă, presiune, abuz, încât multor oameni le este frică. Ei ne-au şi arătat, am văzut zeci de scheme trase la indigo din partea membrilor majorităţii guvernamentale în care ne spuneau - X ministru umblă la bani, X ministru umblă la controale abuzive, X ministru pune alte instituţii ale statului împotriva cetăţenilor liberi din această ţară. Este o manieră discreţionară, autoritară şi este din ce în ce mai evident că domnul Dragnea şi-a pierdut complet controlul şi raţiunea. Am discutat cu aproape toţi colegii din Parlament, vom vedea şansele în momentul în care se apropie votul", a spus Turcan, la Parlament, întrebată care sunt şansele ca moţiunea de cenzură să fie adoptată miercuri de Parlament. 

Raluca Turcan a mai afirmat că în momentul de faţă există maximum 160 de voturi ale Opoziţiei "manifestate continuu în Parlament", iar tot ce ţine de mai mult de 160 de voturi "reprezintă negociere". 

"Eu sper că ne vom găsi cât mai multe argumente de negociere şi de convingere, atât faţă de UDMR, cât şi faţă de colegi din majoritatea guvernamentală", a arătat ea. AGERPRES

×