x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcescu: Nu mi-e teamă de niciunul dintre contracandidaţi, din programele citite rezultă doar bla-bla-uri

Turcescu: Nu mi-e teamă de niciunul dintre contracandidaţi, din programele citite rezultă doar bla-bla-uri

23 Apr 2016   •   00:00
Turcescu: Nu mi-e teamă de niciunul dintre contracandidaţi, din programele citite rezultă doar bla-bla-uri
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Robert Turcescu a declarat, vineri, că nu se teme de contracandidaţii săi din cursa electorală pentru funcţia de primar general al Capitalei, adăugând că din lectura programelor unora dintre aceştia rezultă că nu propun un pachet de măsuri pentru dezvoltarea oraşului, ci doar "bla-bla-uri".

"Am citit aproape toate programele contracandidaţilor mei, din acest moment, la Primăria municipiului Bucureşti. (....) După 23 de ani de presă în care am prins aproape toate campaniile electorale, mi se pare absolut dureros (...) să constat că toate aceste proiecte promit lucruri care sunt bla-bla-uri, iertaţi-mi expresia.(...) Le-am analizat, nu e un pachet care să dea o viziune despre dezvoltarea oraşului.(...) Eu nu mă tem de niciunul dintre ei. Pentru unii am mai multă preţuire ca oameni politici, pentru alţii mai puţină. I-am întâlnit în diverse contexte şi la şuete (...) pe alţii în emisiuni de televiziune pur şi simplu. Nu pretind că-i cunosc, dar înainte de a mă uita la contracandidaţii mei mă uit la ce se întâmplă şi ce se află în spatele contracandidaţilor mei", a declarat Robert Turcescu, întrebat în conferinţă de presă care ar fi contracandidatul la Primăria Capitalei de care se teme cel mai mult.

El a afirmat că Gabriela Firea este contracandidat redutabil la Primăria Capitalei, însă a ţinut să îi adreseze acesteia o întrebare: "Ce face cu domnul Dragnea dacă rămâne la conducerea unui PSD, care va fi tot timpul 'ştampilat' în condiţiile în care Dragnea rămâne preşedinte ca un partid condus de un condamnat definitiv la doi ani cu suspendare ?".

De asemenea, Turcescu i-a adresat şi lui Nicuşor Dan o întrebare. "Îl întreb pe domnul Nicuşor Dan dacă în afară de structura lui firavă, la început, numită USB, ce va face dacă va ajunge primar şi nu va avea în spate un Consiliu General care să-l ajute ?", a spus candidatul PMP la Primăria Capitalei.

El a adăugat că în Bucureşti trebuie intervenit de urgenţă, în primul rând pentru rezolvarea problemelor din Capitală care "nu se văd, sunt sub asfalt", dând ca exemplu necesitatea înlocuirii a "aproape 3000 de km de ţevi care străbat pântecul oraşului".

Candidatul PMP a ţinut şi să sublinieze că în cazul în care va fi ales, nu va sta în funcţia de primar general mai mult de două mandate, chiar dacă va ajunge mai popular decât "Pache Protopescu, Dem I. Dobrescu sau Traian Băsescu". "Două mandate pentru a lansa o viziune pentru un oraş consider că sunt suficiente", a mai spus Turcescu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu primaria capitalei