x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea se bagă din nou în seamă: "Dacă PSD nu obţine 40% la europarlamentare, Ponta nu va candida la Preşedinţie"

Udrea se bagă din nou în seamă: "Dacă PSD nu obţine 40% la europarlamentare, Ponta nu va candida la Preşedinţie"

23 Mai 2014   •   12:50
Udrea se bagă din nou în seamă: "Dacă PSD nu obţine 40% la europarlamentare, Ponta nu va candida la Preşedinţie"

Elena Udrea a declarat vineri, la postul B1 TV, că premierul Victor Ponta încearcă să atragă nostalgicii USL pentru a obţine voturi pentru PSD la europarlamentare.

Udrea spune că dacă Partidul Social Democrat nu reuşeşte să obţină peste 40% din voturi la alegerile de duminică, Victor Ponta nu va avea curajul să candideze la alegerile prezidenţiale.

"Există electorat care se lasă păcălit de sloganul şi se încrede în ce zice Ponta şi PSD. Aşa se explică scorul în creştere pentru PSD. Au luat din electoratul liberal nostalgic după USL. Pentru Ponta e important să treacă de 40%, altfel nu cred că va avea curaj să se aventureze la toamnă la prezidenţiale. Un eşec la toamnă ar fi finalul carierei sale politice. Aşa că el resuscitează acest electorat de dreapta susţinător al USL", a spus Elena Udrea.

Despre atacurile la persoană tot mai dese pe care i le adresează Victor Ponta, deputatul spune că au devenit deja o "obsesie": "Neavând ce să spună despre guvernare, rezultate, Ponta apelează la atac la persoană. în campanie a spus mai des Elena decât Daciana. Cred că s-a transformat într-o obsesie deja. E bolnăvicios ce se întâmplă".

×