x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Afirmaţiile Elenei Băsescu au fost făcute în urma unei dezinformări

Udrea: Afirmaţiile Elenei Băsescu au fost făcute în urma unei dezinformări

de Agerpres    |    14 Aug 2014   •   22:52
Udrea: Afirmaţiile Elenei Băsescu au fost făcute în urma unei dezinformări

Preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a afirmat joi la Târgu-Jiu, ca declaraţiile Elenei Băsescu potrivit căreia organizaţiile partidului au probleme în a strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale, deoarece Udrea le interzice acest lucru reprezintă o "dezinformare, făcută probabil din rea-intenţie" către fiica preşedintelui.

Udrea a menţionat că partidul are în continuare obiectivul de a strânge 300.000 de semnături pentru Cristian Diaconescu, reiterând că mobilizarea oamenilor s-a făcut mai greu din cauza perioadei de concediu, dar şi a lipsei de notorietate atât a candidatului, cât şi a formaţiunii.

"Decizia conducerii partidului şi a mea personal este de a strânge semnături cât mai multe, ne-am propus chiar 300.000 pentru candidatul nostru. Faptul că unele organizaţii s-au mobilizat mai greu a fost pus pe seama a două argumente: pe de o parte că este perioada aceasta de vară, de concediu şi pe de alta, şi de aici au pornit discuţiile, este mai greu în stradă din cauza lipsei de notorietate a candidatului, pe de altă parte nici partidul nu este foarte cunoscut", a spus Udrea.

"Pentru un candidat al PSD strângi, chiar dacă nu este foarte cunoscut, pe brandul partidului, brandul PMP este unul nou, şi candidatul neavând o notorietate de sută la sută peste tot s-a întâmplat ca unii oamenii să nu recunoască nici partidul, nici candidatul şi atunci organizaţia a reclamat lucrul acesta. Sunt convinsă că partidul este capabil să strângă aceste semnături. Probabil a fost o dezinformare, nu ştiu dacă făcută din rea-intenţie a cuiva către Elena, probabil din greşeală s-a făcut un astfel de comentariu cum că nu s-ar fi mobilizat partidul că nu a existat o cerinţă din partea mea sau a conducerii. Am comunicat cu Elena după acest eveniment", a spus Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Basescu