x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Cei care nu au făcut performanţă la ministere trebuie remaniaţi

Udrea: Cei care nu au făcut performanţă la ministere trebuie remaniaţi

08 Iul 2011   •   13:57
Udrea: Cei care nu au făcut performanţă la ministere trebuie remaniaţi

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, astazi, ca ministrii care nu au facut performanta trebuie remaniati, insa numai premierul decide acest lucru. Udrea a precizat ca "intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu" si ca inclusiv la ministerul ei se putea face mai mult.

Elena Udrea a afirmat ca nu se simte vizata de verificarile care se fac in cazul fondurilor europene. "Nu ma simt vizata, dar se putea face mult mai mult. Se puteau absorbi mult mai multe fonduri chiar si la ministerul pe care il conduc. Insa tine foarte mult si de ceea ce fac beneficiarii, iar beneficiarii in cazul nostru sunt primariile si consiliile judetene", a explicat ministrul Turismului.

"Domnul Boc ne poate spune daca remaniaza pe cineva sau nu. Cei care nu au facut performanta in fruntea ministerelor lor, nu ma refer doar la fondurile europene, trebuie remaniati. Nimeni nu este de neinlocuit si intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu", a afirmat Udrea, potrivit Mediafax.

Si secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca se discuta in partid despre remaniere, dar aceasta "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

×