x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Comisia de organizare a alegerilor din PDL e formată în totalitate din susţinătorii lui Blaga

Udrea: Comisia de organizare a alegerilor din PDL e formată în totalitate din susţinătorii lui Blaga

23 Feb 2013   •   19:20
Udrea: Comisia de organizare a alegerilor din PDL e formată în totalitate din susţinătorii lui Blaga
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, după şedinţa CNC, că îşi exprimă regretul că propunerile democratice privind delegaţii la Convenţie şi membrii Comisiei de organizare au fost respinse, arătând că această comisie este formată în totalitate din susţinători ai lui Vasile Blaga, informează mediafax.ro.

Ea a spus că această comisie este formată din nouă colegi propuşi în Colegiul Director de Gheorghe Flutur şi că ar fi fost bine dacă ar fi fost acceptată propunerea lui Gheorghe Ştefan de a avea reprezentanţi ai primelor nouă organizaţii ca scor electoral.

"Comisia a fost propusă de susţinătorii lui Vasile Blaga şi e formată din susţinătorii domnului Blaga în totalitate", a spus Udrea.

Întrebată dacă votul din CNC a fost corect, Udrea a răspuns: "O să vedem dacă a fost un vot corect, eu am stat cu spatele, nu ştiu, va trebui să vedem, în orice caz totul s-a desfăşurat destul de în forţă, parcă ne-am grăbit prea mult la finalul şedinţei".

CNC al PDL a decis organizarea Convenţiei Naţionale a partidului în 23 martie, la Romexpo, la care să participe 5.000 de delegaţi, Consiliul votând astfel în favoarea propunerii Colegiului Director, deciziile fiind luate cu majoritatea voturilor.

CNC a decis, de asemenea, înfiinţarea comisiei de pregătire a alegerilor interne, în varianta propusă de Colegiul Director, respingând propunerea lui Gheorghe Ştefan ca nouă organizaţii performante să-şi desemneze membri în această comisie.

Comisia de pregătire a alegerilor propusă de Colegiul Director este formată din nouă membri: Sulfina Barbu, Alin Popoviciu, Alin Tişe, Traian Igaş, Ion Bălan, Mircea Toader, Costică Canacheu, Marian Zlotea, Bogdan Cantaragiu. 

×