x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Dacă e doar un proiect electoral, Mişcarea Populară nu e viabilă

Udrea: Dacă e doar un proiect electoral, Mişcarea Populară nu e viabilă

de Lavinia Dimancea    |    26 Sep 2011   •   09:13
Udrea: Dacă e doar un proiect electoral, Mişcarea Populară nu e viabilă

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a sustine ca Miscarea Populara este viabila doar daca ii aduna sub o umbrela pe toti cei care au demonstrat si vor sa se implice in modernizarea statului.

"Trebuie vazut exact la ce se refera, ce fel de proiect este acesta, daca e un proiect care sa adune sub o umbrela numita Miscarea Populara pe toti aceia care au demonstrat pana acum si vor sa se implice in modernizarea cu adevarat a statului, atunci poate fi un proiect viabil. Daca e unul doar electoral, nu cred", a precizat Elena Udrea.

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, astazi, ca va propune in sedinta BPN al PDL sa hotarasca odata inceperea demersului de constituire a Miscarii Populare, care sa fie finalizat la inceputul lunii decembrie.

Fiica cea mare a sefului statului, Ioana Basescu, a depus, in 11 aprilie, la OSIM, o cerere de inregistrare a marcii "Miscarea Populara", domeniile asociate fiind educatie, instruire, divertisment, servicii stiintifice si tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale si sociale.

×
Subiecte în articol: politica PDL miscarea populara