x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Dacă s-ar transforma în partid politic cred că m-aş alătura Mişcării Populare

Udrea: Dacă s-ar transforma în partid politic cred că m-aş alătura Mişcării Populare

de Veronica Micu    |    16 Apr 2013   •   15:21
Udrea: Dacă s-ar transforma în partid politic cred că m-aş alătura Mişcării Populare
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat marţi că dacă Mişcarea Populară s-ar transforma în partid politic probabil că s-ar alătura acestuia şi a arătat că mai ştie mulţi colegi care ar face acest lucru.

"Am citit în presă (n.r.- că Vasile Blaga doreşte să-i excludă din PDL pe membrii care se vor alătura Mişcării Populare), dar mi-e greu să cred că e adevărat pentru că în PDL sunt colegi care sunt înscrişi în fundaţii cum ar fi în ISP sau în fundaţia domnului Baconschi şi nu a fost nicio problemă niciodată, nici nu este interzis de lege să fii membru al unei fundaţii, deci nu văd de ce nu am putea să fim şi membrii ai Mişcării Populare dacă Mişcarea Populară s-ar adresa la un moment dat şi politicienilor. Deocamdată, Mişcarea Populară nu se adresează oamenilor politici, deci nu există contextul în care să se înscrie cineva din partid în Mişcarea Populară, însă nici nu cred că trebuie să fim în competiţie cu Mişcarea Populară, dimpotrivă, cred că la un moment dat ar trebui să ne regăsim într-un proiect comun - Mişcarea Populară - Partidul Democrat Liberal - celelalte formaţiuni de centru - dreapta - care văd din sondaje că încep să prindă la electorat", a precizat Udrea, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că PDL ar trebui să-şi continue toate proiectele pe care le-a început pentru România împreună cu Traian Băsescu.

"Dacă s-ar transforma în partid politic cred că m-aş alătura Mişcării Populare, dar nu ştim dacă se transformă şi nici ce viziune au cei de acolo despre intrarea oamenilor politici în fundaţie - de pe altă parte, eu rămân membru PDL deocamdată. Nu mă refer strict la mine, dar ştiu că sunt mulţi colegi din PDL care vor să se alăture Mişcării Populare mai ales în teritoriu, în condiţiile în care ar începe să facă politică această fundaţie", a mai spus Udrea, care a precizat că şi dacă Mişcarea Populară nu s-ar transforma în partid, dar s-ar deschide politicienilor, ea nu ar avea nicio problemă să se înscrie în fundaţie.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea miscarea populara PDL