x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mişcării Populare: Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu?

Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mişcării Populare: Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu?

18 Mar 2016   •   16:34
Udrea despre respingerea cererii de înregistrare a Mişcării Populare: Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu?

Deputatul Elena Udrea consideră că decizia Curţii de Apel Bucureşti de respingere a cererii de înregistrare a formaţiunii Mişcarea Populară în registrul partidelor politice ar fi determinată de "frica de Traian Băsescu".

"Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestaţie la decizia Tribunalului de înregistrare!!!???, şi doar Parchetul, nimeni altcineva!!! Mişcarea Populară!!! Iar instanţa de judecată, CAB, după ce iniţial un judecător din complet a spus da, unul ba, completul de divergenţă a decis în favoarea Parchetului!!! Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu???
Incredibil!!!", a scris, vineri, Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, cererea depusă de fostul preşedinte Traian Băsescu de înregistrare a formaţiunii Mişcarea Populară în registrul partidelor politice.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalităţii juridice şi înregistrarea formaţiunii Mişcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel Bucureşti a admis, vineri, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, respingând astfel înregistrarea partidului.

De menţionat că cei doi judecători ai completului de la Curtea de Apel Bucureşti au avut opinii contrare în legătură cu cererea depusă de Traian Băsescu, astfel încât a fost introdus un al treilea magistrat în complet, care a înclinat decizia în sensul respingerii solicitării de înregistrare.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea