x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, luată la întrebări de Boc

Udrea, luată la întrebări de Boc

de Carmen Vintila    |    20 Apr 2011   •   20:32

Premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltării Regionale , Elena Udrea, şI ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inspectat astăzi  lucrările la autostrada Medgidia – Constanţa şI la un drum judeţean care se intersectează cu aceasta. Întrebată de premier cine plăteşte finanţarea lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean, Udrea a răspuns că ministerul pe care îl conduce.

"Păi, atunci, ministerul să-i cheme foarte rapid pe toţi cei autorizaţi, să decidă şi să implementeze. Că dacă staţi să negociaţi tot timpul, nu veţi face niciodată, iar turiştii vor sta întotdeauna în ambuteiaje şi în aglomerări”, a spus premierul. "Aşa vom face, dar eu zic să discutăm cu oamenii la minister”, a răspuns Elena Udrea.

De reproşuri nu a scăpat nici vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, care  nu a dat dispoziţii să fie scris pe panouri cine a plătit pentru reabilitarea drumurilor.

"Cine face acest drum? Ce scrie pe acest panou, Consiliul Judeţean sau Guvernul? E o ruşine să spui că face Guvernul un drum pe aici”, a tunat Boc.

×