x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: "N-o să lăsăm scaunul de preşedinte USL-ului"

Udrea: "N-o să lăsăm scaunul de preşedinte USL-ului"

14 Mai 2011   •   16:03
Udrea: "N-o să lăsăm scaunul de preşedinte USL-ului"

165445-.jpg"După mai bine de o lună de campanie internă, iată-ne la momentul în care trebuie să decidem soarta PDL, care, la rândul lui, decide soarta României. Doar n-o să lăsăm scaunul de preşedinte USL-ului. De aceea, astăzi, trebuie să votăm cu mintea şi cu sufletul. Obiectuivul meu principal este ca PDL să câştige alegerile în 2012", a declarat Elena Udrea, de la tribuna Convenţiei Naţionale a PDL. Ministrul Dezvoltării Regionale îl susţine la şefia PDL pe Emil Boc.

Ea a precizat că singurul ei obiectiv este ca PDL să câştige alegerile din 2012, iar pentru asta în fruntea PDL trebuie "un învingător". "Emil Boc e un învingător. A câştigat de două ori Primăria Clujului şi toate bătăliile în care acesta a condus partidul", a menţionat Udrea. Udrea a precizat însă că Boc nu a câştigat singur, ci cu echipa PDL şi cu Traian Băsescu.

Elena Udrea a criticat opoziţia, despre care spune că scade în sondaje, fapt ce face ca PDL să poată să crească dacă va continua reformele începute şi dacă va rămâne o echipă unită.

"Spunea domnul acesta care e cu maşinuţa toată ziua că aş fi un Traian Băsescu în fustă, ceea ce mă onorează. El ar vrea să fie un Adrian Năstase, dar n-aş putea spune despre el că este un Adrian Năstase în pantaloni. În ceea ce-l priveşte pe Crin Antonescu, nu ne-am mai certat pentru programarea de la coafor pentru că dânsul se trezeşte după prânz", a conchis Udrea.

×